RÓLAM

Az értékesítés világába pályakezdőként, főiskolai tanulmányaim mellett kerültem 2017-ben. Pályafutásom elejétől kezdve azt tartom a legfontosabbnak, hogy a legjobb
minőségben képviseljem az ügyfeleim, és olyan szolgáltatást nyújtok, amit én is elvárnék egy szakembertől.

Alapértékeim közé tartozik, hogy mindig igyekszem többet adni, mint amit elvárnak tőlem, ezen felül az ügyfél érdeke a legelső számomra.
A szakmára hivatásként tekintek.Célom amerikai/ nyugat-európai színvonalú és minőségű szolgáltatást nyújtani ügyfeleim számára.

Hiszen értékesítőként az első és legfontosabb feladatunk: értéket teremteni.

Az üzleti közösség, ahol büszke tagként már sokadig éve jelen vagyok, alapértéke, az „Aki ad az nyer”, ami azt jelenti, hogy tagjai bizalmi alapon, jutalékok nélkül segítjük egymást. Az üzleti közösség első célja, hogy megváltoztatjuk, ahogy a világ és Magyarország üzletel. Ezt az életszemléletet természetesen a mindennapjaimban is szem elött tartom.

Kiemelten fontosnak tartom, az elmúlt évek tapasztalata alapján, hogy ügyfeleimnek teljes körű, minőségi megoldást tudjak nyújtani mindenben.

Legyen szó ingatlanja eladásáról, vételről a hozzá kapcsolódó biztosításokról, befektetésről, privát banki szolgáltatásról, hitelről és egyéb szükséges szolgáltatásokról,lakossági, akár vállalati oldalon. Legyen magánszemély, akár vállalkozás segítek megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára is.

Amennyiben szeretné, szívesen bizonyítom be az Ön ügyében is, hogy egy ügyvivő a legjobb megoldás!

KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIM EGYIKÉN!

Telefonszám

+36-20-286-9191

E-mail

info@kovacsmark.com