Kovács Márk segített a lakásvásárlás folyamatában. Minden kérdésre volt válasz és megoldás. A lehetetlent nem ismeri!

Fehér Károly

Kovács Márk segítségével találtuk meg a jövőbeli lakásunkat, nagyon lelkiismeretesen és korrekt módon támogatta a szerződéskötést.

Lestyán Péter

Kovács Márk adta el az ingatlanom. Körültekintően, korrekten intézte az ingatlanom eladását. Minden lépését egyeztette velem, folyamatosan tájékoztatott. Ajánlom másnak is!

Berényi Mariann

Kovács Márk segített hozzá minket az új ingatlanunkhoz. 🙂 Szakmailag felkészült, segítőkész, rugalmas…Nyugodtan merem ajánlani.

Szijgyártó László

Korrekt, precíz ingatlanközvetítőt ismerhettünk meg Kovács Márk személyében. A profi ügyfél kezelésének köszönhetően az első nézőnek eladta az ingatlanunk. Köszönjük szépen Neked Márk!

Juhász-Vehovszky Zsuzsanna

Hihetetlen energiával dolgozik. Mindig mindenben a segítségünkre volt. Hálásak vagyunk a munkájáért. Precíz, felkészült, megbízható, humoros. Csak ajánlani tudjuk!

Prenner Boglárka

Kovács Márk ajánlására vettünk meg egy olyan ingatlant, amire a korábbiakban nem is gondoltunk. Egy telek vásárlásától elálltunk, de Márk rögtön tudott ajánlani nekünk egy nagyon jól frekventált ingatlant. A vásárlás folyamata zökkenőmentes volt, a szerződésre minden elő volt készítve.

Herczeg Lívia

Megbízható, korrekt, segítőkész. Elsőre ezek jutnak eszembe Márkról.:) Végig segített a vásárlás folyamatán, minden kérdésünkre válaszolt, beszerezte amire szükségünk volt, nem voltak nyitott kérdéseink. Még egyszer köszönöm a segítséget!

Arany István