Alapkezelés, vagyonkezelés

Olyan egyösszegű befektetési lehetőséget keres,akár magánszemélyként vagy vállalkozásként, amivel a pénze megtartja és növelni tudja a vásárlóértékét?

Jelenlegi inflációs helyzetére való tekintettel cégünk az ügyfeleink számára likvid értékpapír számlát tud elérhetővé tenni. Mindezt akár kamatadó(15%) és szociális hozzájárulási adó(13%) mentesen. A biztosítási és banki költségek töredékéért. Akár a bankoknál elérhető hozamokat túlszárnyalva. Bármikor hozzáférhető. Nincs lekötés 10-15-20 évre.

Államtól függetlenül.

A Concorde Értékpapír Zrt. és függő ügynöke, a Generali Biztosító Zrt. által kidolgozott MyPortfolio Befektetési Program lehetőséget nyújt az ügyfeleknek a Generali Alapkezelő
Zrt. szakemberei által összeállított portfóliókba történő befektetésre.

Az igazán jó portfólió tartalmaz részvényeket, kötvényeket és egyéb
alternatív befektetéseket is. Egy ilyen portfólió kialakítása rengeteg idő és költség, így egy bizonyos vagyonméret alatt nem lehet gazdaságosan megvalósítani. Ebben nyújtanak segítséget a befektetési alapok.

A befektetési alapok világszerte méltán az egyik legnépszerűbb befektetési termékek. A befektetési alapokon keresztül az ügyfelek rendkívül egyszerűen, költséghatékonyan és a kockázatok megosztásával fektethetik be megtakarításaikat az értékpapírpiacokon.

A program keretein belül kiemelt hangsúlyt fektetünk az ügyfelek egyedi kockázatviselő képességéhez és hozamelvárásaihoz legjobban illeszkedő befektetési portfóliók kialakítására. A Generali Alapkezelő Zrt. által kezelt befektetési alapokból összeállított portfóliók rugalmasak és alkalmazkodnak a változó piaci körülményekhez.
Elengedhetetlen, hogy minden körülmények között olyan megoldásokat tudjunk ajánlani, amelyek az adott piaci környezetben a legkedvezőbbek, ezért a forint mellett euró és dollár alapú portfóliók is elérhetőek ügyfeleink számára.

KONZULTÁCIÓ KÉRÉSE